Behandlingar

3D Microblading / Powderbrows

Vi gör permanent makeup med hjälp av 3d microblading som är det senaste inom permanent makeup. Smärtfritt och den mest naturliga metoden för att få dom där perfekta brynen du alltid velat ha.

4D Hifu

Hifu- Ett naturligt lyft utan kirurgi för ansikte som ger en omedelbar lyster och Spänst i huden. Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama...

Ansiktsbehandlingar

Vi utför ansiktsbehandlingar anpassade efter din egna hudtyp. Porrengöring, mask och kemisk peeling. Vi använder enbart godkända och dokumenterat effektiva produkter från dermalogica mfl.

Borttagning av tatuering

SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL: Behandlingen innefattar en laserstråle som slår sönder pigmentet i tatueringen, varefter kroppen transporterar bort bläcket den naturliga vägen. Laserstrålen hittar färg i tatueringen genom absorbtion,...

Brudklädsel & Makeup

Ett bröllopspaket där du som blivande brud blir ordentligt omhändertagen av vår underbara personal. Vi på Bellis tar fram ditt bästa jag och sätter dig i fokus inför den stundande vigseln.

Carbon Peeling / Picolaser

Effektiv och smärtfri carbon peeling med laser. Carbon Peeling är en av de nyaste ansiktsbehandlingarna med laser. Behandlingen är väldigt effektiv och ger din hud ett snabbt resultat på ett...

Fransar & Bryn

Vi utförd det mesta inom fransar och bryn. Allt från färgning till formning med hjälp av plock eller vaxning.

Hårborttagning / Vaxning

Vaxning är en hållbar behandlingsmetod. Vi erbjuder vaxning av hela benen, halva benen, armhålor samt bikini. Vår populäraste behandling är brasiliansk vaxning.

Hårvård

Vi utför allt inom hårvård. Våra kunniga frisörer är extremt duktiga på färg och klippning. Vi gör givetvis uppsättningar och styling inför bal/bröllop eller andra tillställningar.

Injektioner & Fillers

Vi utför fillers med stylage på salongen. Stylage lämpar sig till de flesta områden i ansiktet och är en behandlingsmetod med ytterst få biverkningar. Alla injektionsbehandlingar på salongen utförs av en legitimerad sjuksköterna/läkare.

Keratin Behandling

Produkten som används vid en keratinbehandling ska motverka friss och göra håret mer glansigt och platt. Om du har väldigt skadat hår kan en keratinbehandling hjälpa. Att tänka på är...

Lashlift

Ett skonsammare alternativ till fransförlängning. Lash-lift ger dig drömmfransar på bara 60 minuter. Med denna behandling får du vackert permanent böjda fransar och en färgning i valfri färg. Behandlingen håller...

Micro Needling

Dermapen, eller micro needling är en behandling där man med hjälp av minimala små nålar ökar hudens egen produktion av kollagen.

Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning på utvalda områden eller helkropp med diode laser. Den mest skonsamma behandlingsmetoden som ger bäst resultat.

Piercing

Vi gör håltagning i öron, näsa och navel med blomdahl medical.

Plasmapenna

Användningsområden: • Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar underögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. • Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy. • Korrigering...

Tandblekning

Vi utför en professionell tandblekning med brilliant smile. Behandlingen tar ca 45 minuter och du ser resultatet direkt.