Fransar & Bryn


Vill du ha ett par snygga bryn?

Då har du kommit till rätt salong. Hos oss kan du välja mellan vaxning och trådning, båda ger utmärka resultat och du går inte härifrån missnöjd.
Vill du slippa färga? Ja, vi färgar också bryn och vi går utifrån kundens hudton samt hårfärg och anpassar färgen till kunden. Vill du komplettera dina bryn med mörka fransar så kan du även passa på att färga dina fransar samtidigt.

Vill du ha längre ögonfransar?

Då har du kommit rätt. Singelmetoden som vi jobbar med är den mest skonsammaste metoden för naturliga fransar. Det innebär att vi förlänger varje frans för sig så att det ser snygga ut men samtidigt som det inte känns. Ögonfransförlängning är någonting vi ofta ser bland stora kändisar. Nu kan du också få de fylliga och långa fransarna du alltid drömt om men också få en naturlig look då ingen märker att det är en förlängning. Fransförlängning är populär i alla åldrar. Vi har kunder som är allt från 16-85 år.

Fransförlängning tar 1-/timmar och då sätter man 70-90 st per öga.

Vårt material

Vi jobbar med Silk Eyelashes & Mink Lashes. De är mjuka och flexibla samtidigt som de aldrig tappar formen.

Hur länge håller det?

En fransförlängning håller sig snyggast i 3-4 veckor. Vissa kan även hålla sig snygga längre än så men det är rekommenderat att fylla på inom 2-4 veckor för att de ska vara snygga hela tiden. Efter 4 veckor krävs ett nytt set.

OBS! Enstaka fransar kan hålla sig upp till 8 veckor men då har man väldigt få kvar.

Inför ditt besök

Använd inga oljebaserade produkter eller krämer 2-4 dagar innan fransförlängningen. Kom helt osminkad för då fäster fransarna allra bäst.

Efter ditt besök

Undvik vatten på 24 timmar. Det inkluderar träning och bastu. Detta ger fransarna chansen att härda fullt ut. Använd aldrig vattenfast mascara. Den blir svårare att ta bort och kan du undvika mascara helt så är det bäst. Gnugga inte i ögonen. Var försiktig när du tvättar och håller på runt ögonen. Ju försiktigare du är desto bättre håller dem. Undvik ögonfransböjare. Detta kan innebära att fransarna deformeras eller knipsas av.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisuppgifter.