Carbonlaser

Effektiv och smärtfri carbon peeling med laser.
Carbonlaser är en av de nyaste ansiktsbehandlingarna med laser. Behandlingen är väldigt effektiv och ger din hud ett snabbt resultat på ett helt nytt sätt. Få en slätare, fräsch hud med ny lyster med carbonlaser!

Metoden är 100% säker och ganska smärtfri samtidigt som den är skonsam mot din hud. Det är en behandling som passar alla hudtyper och fungerar också bra på äldre hud.

Carbonlaser kvalificeras som en laser peeling med hjälp av kolet i carbon. Krämen går djupt ner i huden och tar bort orenheter ur dina porer. Lasern aktiverar carbon partiklarna vilket leder till att produktionen av bindväv ökar i huden.

En carbonlaser är en riktigt bra behandling för alla hudtyper och skapar en finare och fräschare hud. Kolet går in i huden och ökar kollagenen och håller huden yngre. Carbon partiklarna går dessutom in och rensar djupt ner i porerna och tar bort döda hudceller.

Du kan göra enbart en carbonlaser behandling, men för att uppnå optimal effekt ska du gärna göra 2-4 behandlingar med 2-4 veckors intervall.

Carbonlaser är en trend från Hollywood där kända gör denna behandling för att bli extra fin i huden på röda mattan events.

Carbonlaser kan verkligen rekommenderas om du vill vill få en extra fräsch och strålande när du ska delta i ett gala event, stor födelsedagsfest, bröllop eller examensfest m.m.

Effekten av Carbonlaser
Fördelar vid Carbonlaser, Problemlösande (60 min)
- Smärtfri och skonsam ansiktsbehandling
- Reducerar fina rynkor
- Reducerar pormaskar
- Reducerar stora porer
- Reducerar pigmentförändringar / åldersfläckar
- Ökar kollagenproduktionen i huden, så att huden bättre motstår fina rynkor
- Reducerar fet hud
- Reducerar aktiv akne
- Bidrar till att minska hudens oljeproduktion
- Fräschar upp huden och ger mer glöd
- Resultatet syns med det samma efter behandlingen

Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.